Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Resolution Studio Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Magazin online la cheie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Va oferim prodsul nostru Magazin online la cheie care poate schimba masiv procedura de vanzare a afacerii Dvs.

AVANTAJELE UNUI MAGAZIN ONLINE Printr-un magazin virtual scapati de multe cheltuieli, cum ar fi chiria la depozit, chiria la birou, chiria la spatiul de magazin si salariul angajatilor/vanzatorilor.

- Cu un magazin online nu trebuie sa lucrati cu stoc fizic direct, ci puteti vinde chiar de pe stocul furnizorului. - Nu trebuie sa inchiriati spatiu pentru magazin, pentru ca spatiul respectiv va fi pe internet, costurile fiind aproape nesemnificative fata de chiria unui spatiu pentru magazin.

- nu trebuie sa angajati vanzatori si alti angajati, propriul Dvs magazin online reprezinta vanzatorul in sine.

AVANTAJELE MAGAZINULUI ONLINE DE LA RESOLUTION STUDIO

Va oferim un modul de magazin online la cheie care are multe avantaje fata de alte module de magazin online, webshop de pe net.rnrnModulul nostru de magazin virtual este optimizat cat se poate de eficient din punct de vedere al promovarii online, Internet Marketing, fapt care rezulta CRESTEREA SUCCESULUI AFACERII DVS.

Prin optimizarea webshop -ului magazinul Dvs online aduce mult mai multi vizitatori, care devin clienti potentiali, cumparatori, astfel rezultand cresterea vanzarilor.rnrnPe langa optimizarea completa pentru web a modulului de magazin virtual, publicarea, incarcarea produselor pe site este cat se poate de usoara si practica, avand optiunea de a importa toaate produsele (chiar si 1 milion de produse) dintr-un singur tabel Excel.

Daca doriti sa cresteti vanzarile firmei Dvs, nu ezitati sa ne contactati pentru modulul de magazin online la cheie.
Din Gura in Gura